Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Hogyan kell a nőkkel bánni" by Bächer Iván # Book PDF Kindle ePub Free

Hogyan kell a nőkkel bánni

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Hogyan kell a nőkkel bánni
  • Author : Bächer Iván
  • Release Date : January 20, 2011
  • Genre: Contemporary,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 3783 KB

Description

Bächer Iván 1957-ben Budapesten született író, újságíró, publicista. Édesapja Bächer Mihály zongoraművész. A kispesti Wekerle-telepen nőtt fel, ez később művének erős motívuma. Az ELTE történelem-pedagógia szakán végzett.

1981-ben. Gimnáziumban tanított, később óraadó tanárként dolgozott.

1989–91 között a Magyarország.

1991 óta a Népszabadság munkatársa, majd főmunkatársa.

1981-től kezdődően közöl rendszeresen, műveii az Élet és Irodalom, az Új Tükör és a Magyarország hasábjain, hosszú ideje aNépszabadság Hétvége rovatának állandó szerzője. A Szépírók Társasága tagja.


Ebben a kötetben zömmel tárcákat talál az olvasó.

A tárca az olyan a műfajok között, mint amilyen én vagyok az emberek között. Elegyes, nehezen megfogható, bajosan besorolható. Ilyen is, olyan is; van benne egy kicsi ebből, egy kicsi abból. Újságcikk is, meg nem is, irodalom is, meg nem is. A tárca tárgya lehet akármi: mesélhet egy történetet, esetet, emlékezhet egy embertársra, szólhat házról, városról, múltról, ököruszálylevesről, bármiről. A tárca egyszer vidám, máskor szomorú, néha dühös, néha cinikus.A tárca hol ilyen, hol olyan, fene tudja, milyen.A tárcáról egy dolog tudható biztosan csupán: olyas dologról nem szólhat, ami az írójának közömbös.Amúgy a tárca idejét múlta, korszerűtlen, avult. Nemhogy a XXI. századba nem való, de már a XX.-ban is idegenül feszengett. Mondom, hogy olyan, mint én vagyok.

Bächer Iván


Download Ebook "Hogyan kell a nőkkel bánni" PDF ePub Kindle